САЩ: Русия ограбва украинското зърно

0
Заради войната продължава да е блокиран украинският износ на зърнена продукция
Заради войната продължава да е блокиран украинският износ на зърнена продукция Снимка: Reuters

Продължават сраженията в Северодонецк

Тежки сражения на руската армия в украинския град Северодонецк. Атаки и в Лисичанск, където има пострадали, предаде bTV  На този фон Съединените щати предупреждават, че Русия ограбва украинското зърно.

Разположени от двете страни на стратегически важна река, градовете Северодонецк и Лисичанск са под постоянен обстрел. За нови удари се съобщава и в района на Изюм.

Заради войната продължава да е блокиран украинският износ на зърнена продукция.

Има достоверни сведения, че Русия ограбва украинското зърно, за да го продава за собствена печалба. Сега Русия задържа и своя износ на храни“, заяви Антъни Блинкен, държавен секретар на САЩ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    ;;lll
    сащ са враг на планетата! сащ е враг на световния мир! Всички държави да депортират сащническите дипломати! Когато изчадията от сащ убиха ирански генерал, което е военно престъпление и е нападение над чужда държава = обявяване на война, защо антибългарските политици и мафиотско правителство не изгониха сащническия посланик от България?!
  • 1
    5
    fekalii
    ШОК: сащ искаше да нападне Сирия, че от няколко години не е нападала нито една държава по света, но се бои от силен отзвук, ако ще с измислен предтекст, че е превантивен удар или че другата държава разполага с ядрени мощности или че предстои да сглоби такива. От подобна инзвазия силно са се притеснили и българофобите/русофобите, които са на хранилката на сащ чрез цру. Пък и все пак всички европейски чиновници са агенти на сащ и няма да има прекратяване на всички договори със сащ или гонене на сащнически дипломати. Когато стане това – как ще хoди к!рил петк0ф при агресора сащ?!
  • 1
    4
    aaaaaaaa
    Светът скочи на изчадията от сащ и поиска да бъдат обявени за терористи! Обратнополовите с над 1000000000000 пола изчадия от сащ е време да си стоят само в уродливата си страна и там да водят войните срещу... собствения си многополов народ, ако са такива! сащниците трябва да бъдат разделени на щати и раздробени както искат щатите им! сащ е злото на тази планета! Разбира се, че пумияр "3" е сащническа измет, платен от изчадията от сащ и е отявлен българофоб/русофоб! соломоне, ти ли си?!
  • -5
    3
    До втория "умник"
    а ти защо не отидеш с другите рашисти да се биеш за Блатная? Явно в чутурата ти има малко мозък да разбереш на чия страна е правдата, и че Империята на злото скоро ще бъде в пълен колапс. Поне си признай колко копейки заработваш, че нещо явно тетка итрофанова е намалила дневните надници и вече е стигнала до теб. Слава на правдата. Слава на хората защитаващи земята си. Смърт на всички нашественици в чужди домове и страни.
  • 7
    2
    До 1
    Кур за тебе и усрайна! Като ти е толкова мила кво правиш тука бе паляк??? Ходи и се бий в усрайна за друсания кебаб зелето. Педермиш смачкан! Майка ти недоклатена усраинска аз на тебе!Долу усрайна!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари