САЩ: Путин е принуден да моли за помощ Северна Корея

0
Руският президент ще се срещне със севернокорейския лидер Ким Чен Ун
Руският президент ще се срещне със севернокорейския лидер Ким Чен Ун Снимка: © РИА Новости / Михаил Климентье

Това посочи говорителят на американския Държавен департамент

Руският президент Владимир Путин е принуден да моли за помощ Северна Корея, предаде Франс прес, като цитира говорителя на американския Държавен департамент Матю Милър.

Да прекоси цялата си страна, за да се срещне с един парий на международната сцена, за да поиска помощ в една война, която Путин се надяваше, че ще спечели за един месец - това е равнозначно на настойчиво молене за помощ”, каза Милър, цитиран от БТА.

Той визира предстоящата среща на Путин със севернокорейския лидер Ким Чен Ун.

Прехвърлянето на оръжия от Северна Корея в Русия би било в нарушение на множество резолюции на Съвета за сигурност на ООН, предупреди говорителят на Държавния департамент, предаде Ройтерс.

Ние, разбира се, решително приложихме нашите санкции срещу физически и юридически лица, които финансират руските военни действия и ще продължим да налагаме тези санкции, и няма да се поколебаем да наложим нови по подходящ начин”, заяви още Милър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари