САЩ нанесоха нови удари по обекти на хусите в Йемен

0
САЩ са нанесли седем удара срещу четири морски дрона и седем мобилни противокорабни ракети
САЩ са нанесли седем удара срещу четири морски дрона и седем мобилни противокорабни ракети Снимка: Kaitlin Watt / U.S. NAvy / АР

САЩ са нанесли седем удара срещу четири морски дрона и седем мобилни противокорабни ракети

Централното командване на американските въоръжени сили съобщи, че САЩ са нанесли седем "отбранителни" удара срещу четири морски дрона на йеменските хуси и седем мобилни противокорабни ракети, които са били подготвени за изстрелване срещу кораби в Червено море, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Централното командване "идентифицира тези ракети и морски дронове в контролираните от хусите райони на Йемен и определи, че те представляват непосредствена заплаха за корабите на ВМС на САЩ и търговските кораби в региона", се казва в изявлението, публикувано в "Екс".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари