Сашо Диков: Няма по-щастлив човек от мен!

0
Горд съм, че са кръстили бебето на мен. Имам зет като мед
Горд съм, че са кръстили бебето на мен. Имам зет като мед

След като вчера дъщеря му, Петя Дикова , го дари с внуче, Сашо Диков не крие колко е щастлив, че е станал дядо.

„Няма по-щастлив човек от мен! Но, разбира се, това, което ще подаря на бебето Александър, ще е тайна от медиите. Това са лични неща“.

Така журналистът изрази радостта си от събитието. Малкият Александър е кръстен на дядо си и това му даде повод за още гордост:

„Горд съм, че са кръстили бебето на мен. Имам зет като мед. Илиян е талантлив, постигнал е всичко сам, това е много важно. Колкото до сватба, не съм сигурен, че скоро ще има. Те не държат на това“, споделя Сашо.

От страна на Илиян Любомиров родата също не можела да си намери място от щастие. Роднините му от Перник са приготвили армагани за новороденото, пише „България Днес“.

„Аз съм израснал при баба. Там научих някои важни неща – да карам колело по площада, да чета в. „Дума“, като си плюнча пръста и да свалям мацки по стара пернишка рецепта. Ето и самата рецепта: приближава се до най-впечатляващата дама в някой клуб, глътва наведнъж питието й и пита със сластен глас: „Да ти поръчам ли още едно?“, шегува се с родословието си Любомиров.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари