Иван Звездев чака първо внуче

0
Звездният готвач разкри щастливата вест в социалните мрежи със забавни снимки
Звездният готвач разкри щастливата вест в социалните мрежи със забавни снимки

Най-радостната новина получи Иван Звездев

Звездният готвач чака първо внуче - от дъщеря си Даниела. Той разкри щастливата вест в социалните мрежи със забавна снимка.

"Май някой трябва да отслабне", написа той във Фейсбук и сподели снимка с щерка си.

Звездев има три деца - Даниела, Димитър и Иван. Бъдещата мама се омъжи през 2016 година. Тогава той каза, че много ще се радва да има внуци и че ще бъде страхотен дядка.

 

Съпругата на Иван, Юлиана е причината той да се захване с кулинария. След като се женят, тя му заявява, че иска съпругът ѝ да си намери истинска работа - въпреки че е много добър цирков артист, тя не иска цял живот да се мотаят по фургоните. Родителите на Иван са инженери, допълва Дир.бг.

Звездев тогава вижда три професии, които се търсят във вестника - таксиметрови шофьори, компаньонки и готвачи - и избира кулинарията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари