Съседни улици в Русе: едната с кратери, другата с нов асфалт

0

Улица "Георги Бенковски" в Русе се е превърнала в разкопан коларски път, както може да се убедите и сами от снимковия материал, предоставен от живущи там, пише изданието "Обзървър - Русе".

Хората нееднократно са подавали сигнали до Общината, че улицата им е почти напълно неизползваема заради образувалите се с годините огромни ями, но от там само запълвали кратерите с фракция, която решава временно проблема.

Това е една от малкото останали улици в града ни, която не е ремонтирана от може би около 30-40 години. Прави впечатлени обаче, че съседната ул. "Стара Планина" е частично възстановена и там вече няма къде да потрошите колата си, ако преминавате по нея.

Въпросът е защо? И къде е уловката?

Оказва се, че по тази улица живее лице, което е действащ общински съветник. Надяваме се това да не е действителната причина за ремонта на пътната настилка на ул. "Стара Планина", но също така и разчитаме, хората от общинската управа да си припомнят за съществуването ул. "Георги Бенковски" и да вземат необходимите мерки за отстраняването на дупките по нея.

Източник: Обзървър - Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари