Съседка нападна Чарли Шийн и се опита да го удуши

1
Полицията е пристигнала в дома на актьора в района на Лос Анджелис заради съседски спор
Полицията е пристигнала в дома на актьора в района на Лос Анджелис заради съседски спор Снимка: БТА

Полицията е пристигнала в дома на актьора в района на Лос Анджелис заради съседски спор

Актьорът Чарли Шийн е бил нападнат в дома си от съседка, предаде сайтът Ти Ем Зет, като цитира правоохранителните органи, предаде БТА.

В сряда, 20 декември, полицията е пристигнала в дома на Шийн в района на Лос Анджелис заради съседски спор. Служителите твърдят, че съседка на актьора, 47-годишна жена, нахлула в дома му и го атакувала, когато той отворил вратата.

Според информацията на Ти Ем Зет съседката разкъсала ризата на Чарли и се опитала да го удуши, а след това се прибрала в собствената си къща.

Източници на сайта твърдят, че в дома на актьора от "Двама мъже и половина" пристигнали парамедици, но той не е бил откаран в болница.

Ти Ем Зет съобщи, че Чарли Шийн не знаел каква е причината за нападението, въпреки че не за първи път той има проблеми със съседката. Същата жена наскоро е разпръснала някаква лепкава течност върху колата на актьора.

Източник, близък до Шийн, казва пред Ти Ем Зет, че той е говорил с жената след инцидента с колата, като изглеждало, че са се разбрали.

Според сайта ден преди нападението жената съседката хвърлила боклук пред вратата на актьора. Той се обадил на 911.

В крайна сметка жената е арестувана в дома си, твърди Ти Ем Зет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари