Сърдечен удар покоси иранецът, живял 18 години на летище в Париж

0
Сагата му вдъхновява филма "Терминалът" с Том Ханкс в главната роля
Сагата му вдъхновява филма "Терминалът" с Том Ханкс в главната роля Снимка: STEPHANE DE SAKUTIN, AFP VIA GETTY IMAGES

Сагата му вдъхновява филма "Терминалът" с Том Ханкс в главната роля

Ирански гражданин, живял 18 години на летище "Шарл дьо Гол" в Париж и вдъхновил Стивън Спилбърг за филма "Терминалът", почина в събота на летището, съобщиха официални лица, цитирани от 24 часа.

Мерхан Карими Насери е починал след сърдечен удар на Терминал 2F на летището около обяд, съобщи служител на летищните власти в Париж. Полицията и медицински екип са му оказали помощ, но не са успели да го спасят, каза служителят. Длъжностното лице не е оторизирано да назовава публично името си.

Карими Насери, за когото се смята, че е роден през 1945 г., е живял в Терминал 1 на летището от 1988 г. до 2006 г. Първоначално заради правна несигурност, тъй като не е имал документи за пребиваване, а по-късно по собствено желание, според съобщения във френските медии.

През последните седмици той отново е живял на летището, казва служителят.

Сагата му вдъхновява филма "Терминалът" с Том Ханкс в главната роля, съобщи АП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари