От 12 април пускат редовни полети от Варна до Париж

1
Самолетите ще кацат на летище „Орли“ във френската столица
Самолетите ще кацат на летище „Орли“ във френската столица Снимка: Wikimedia

Самолетите ще кацат на летище „Орли“ във френската столица

През лятото на 2024 година ще бъдат осъществявани редовни полети от Варна до Париж, съобщиха от летището в крайморския град, предава БТА. Официалното начало ще бъде поставено на 12 април.

Самолетите ще кацат на летищеОрли“ във френската столица. Те ще са всеки петък от седмицата до 27 септември. От летището уточниха, че билетите вече са в продажба, като в началото, през април, цената ще бъде 69 евро.

Полетите ще бъдат осъществявани от компанията Transavia France, която за последен път е изпълнявала чартъри по линията до Варна през 2017 г. От концесионера на летището в крайморския град „Фрапорт България“, допълниха, че компанията продължава активно да работи по откриването на нови маршрути и привличане на повече авиокомпании.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ...
    и за там трябват немалко проститутки. варна дубай взе да се поизчерпва.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари