Съпругата на загиналия край "Мидата" шофьор: Най-вероятно му е прилошало

6
80-годишната жена е споделила, че мъжът й е имал проблеми със сърцето
80-годишната жена е споделила, че мъжът й е имал проблеми със сърцето Видео: Русе Медиа

Тежка катастрофа взе поредна жертва тази сутрин на пътя Русе-Бяла.

Инцидентът е станал в района на "Мидата", където са се ударили лек автомобил и украински ТИР, предава Русе Медиа.

Лек автомобил „Опел Кадет“, управляван от 89-годишен мъж, е пътувал към Русе. След Мидата по неясни причини водачът е загубил управление, колата се е завъртяла и се е ударила със задната си част в насрещно движещия се украински тир. В резултат на удара автомобилът е изхвръкнал извън пътното платно

На място е загинал 89-годишният водач, а 80-годишната му съпруга е откарана в болница в тежко състояние с политравма. Тя е споделила, че мъжът ѝ е имал проблеми със сърцето и най-вероятно му е прилошало. Украинският шофьор не е пострадал, но е в шок от инцидента. Движението е в една лента, тъй като се извършват огледи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари