Съпругата на убития пастир: Едно 11-месечно бебенце остана сираче

1
От няколко дни в неизвестност е и още един пастир, който живеел заедно с Иван, разказват местните
От няколко дни в неизвестност е и още един пастир, който живеел заедно с Иван, разказват местните Снимка: bTV

От прокуратурата съобщиха, че за убийството е задържан арендаторът Дончо Петров

Съпругата на убития пастир в с. Антон разказа, че съпругът ѝ е поискал 50 лева от работодателя си по телефона, след това излязъл и повече не се прибрал, предаде bTV 

В късните часове в неделя е подаден сигнал за мъж в безпомощно състояние. Починалият е на 28-години и е пастир. Той е намерен на улицата, а по тялото му е имало видими следи от побой.

Тук ме спря патрулката и ми каза: Иван е свършил курса и аз попитах: Как така е свършил курса - и той: Иван лежи там мъртъв. Това за мен не е човешко, не е човешко. Оставят едно 11-месечно бебенце сираче", каза съпругата на убития.

От прокуратурата съобщиха, че за убийството е задържан за 72 часа неговият работодател - арендаторът Дончо Петров, а днес е задържан и брат му Красимир Петров.

От няколко дни в неизвестност е и още един пастир, който живеел заедно с Иван, разказват местните.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари