Съпругата на Иван Лечев зарадва русенските ученици с две детски книги

6

 В навечерието на коледните и новогодишни празници, известната актриса Жени Лечева пристигна в Русе, за да се срещне с възпитаниците на няколко учебни заведения в града

 По време на срещите й с подрастващите тя представя две авторски детски книжки - "Тайният ключ или приключенията на Тит и Ярмина" и "Оцвети героите с Жени Лечева".

"Преди време написах първия си роман: "Тайният ключ или приключенията на Тит и Ярмина". В него става дума за една вълнуваща приключенска история, в която се впускат момчето Константин и неговите приятели. Направих и илюстрациите към книгата, а после докато пътувах и се срещах с децата, забелязах, че много от вас искат да рисуват героите. Тогава реших да направя тази книга - "Оцвети героите с Жени Лечева"! Илюстрациите са част от историята за Тит и Ярмина, но направих така, че да можете да ги оцветявате, а в други има интересни игри, задачи или просто шеги! В книжката ще намерите любимата ми рецепта за коледни курабийки, как да си направим венец от шишарки и още куп неща, с които съм сигурна, че ще се справите чудесно, а ако сте по-малки, мама и татко с радост биха ви помогнали! Желая ви весели приключения!", сподели Жени Лечева

В продължение на два дни тя ще посети учениците от ОУ "Иван Вазов", ОУ " Любен Каравелов" и СУЕЕ "Константин Кирил Философ". В четвъртък ще гостува при децата в ДГ "Русалка" и ДГ "Червената шапчица".

Жени гостува в Русе по покана на известна марка професионални продукти за маникюр и любезното съдействие на един от най-големите учебни центрове за обучение на професионални маникюристи в страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари