Съпругът на Наталия Гуркова е бил убит

3
По информация на властите в Йоханесбург Джордже Михалевич е застрелян на светофар Бедфордвю, Гаутенг, в понеделник вечерта
По информация на властите в Йоханесбург Джордже Михалевич е застрелян на светофар Бедфордвю, Гаутенг, в понеделник вечерта

Бизнесменът Джордже Михалевич, който е мъж на "Мис България" Наталия Гуркова, е бил убит вчера вечерта в град Бедфордвю, близо до Йоханесбург.

Миската е в шок, а за инцидента тя е била информирана от полицейски инспектори от ЮАР, пише 24 часа.

По информация на властите в Йоханесбург мъжът е застрелян на светофар Бедфордвю, Гаутенг, в понеделник вечерта.

Свидетели разказват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са точно до него и са произвели два изстрела срещу водача, през страничното стъкло, информира "България днес".

След което са избягали. Властите отказват да съобщят подробности за самоличността на жертвата, както и какви са възможните причини за стрелбата. По-късно в социалната мрежа Туитър се появи информация, че жертвата е Джордже Михалевич.

Той управляваше бизнес с диаманти в Африка и от години семейството живее в Йоханесбург.

Сръбският предприемач е известен още като „Джордж Холивуд” и е собственик на компаниите Sandton Gold и Diamond Exchange и Salon Prive.

Полицейският говорител в Бедфордвю, Андре де Жардер обяви: "Жертвата е спряла на светофара до Клоуф и Ван Бюрен роуд. Докато е чакал на светофара, до него е спрял един мотор с две лица, които са го застреляли през прозореца. Разследването продължава."

Няколко часа преди инцидента, Михалевич актуализира снимката си във фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари