Санитарка е обрала пациентка в русенска болница

6
Теглила е пари от банковите ѝ карти
Теглила е пари от банковите ѝ карти

Теглила е пари от банковите ѝ карти

Пациентка е била ограбена, докато е била настанена в болница в Русе. Жената се е оплакала в полицията, че на 30 декември 2022 г. неизвестно лице е откраднало портмонето ѝ със сумата от 15 лева и две дебитни карти. Впоследствие потърпевшата е установила, че от едната дебитна карта без нейно съгласие са извършени три транзакции, които са на обща стойност 250 лв. Общата стойност на заявените щети от тъжителката са изчислени за около 280 лева, съобщиха от ОД на МВР - Русе

По случая е регистрирана преписка за престъплението и са предприети действия по изясняване на престъпното деяние. В хода на проведените оперативно-издирвателни мероприятия криминалистите от Второ РУ са установили, че извършител на кражбата е 58-годишна жена, работеща като санитарка в болничното заведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Валентин
    Нормално Кети Славкова се изявява като вечно пътуващ
  • 4
    4
    Така е
    С баща ми се случи същото - докато се бореше да оцелее, му откраднаха не само портфейла, ами и чорапите!?. Това беше в болницата във Велико Търново. Навсякъде санитарките са крадливи (сигурно има и изключения). Изживяват се като незаменими и се държат лошо с пациента ако близките му не им плащат. Така намерили! То кое ли ни е наред?
  • 7
    3
    Ivan
    Това е в Медика и санитарката е Славкова Кети
  • 22
    2

    НАЛИ ИМА" РЕД И ПРАВИЛА"В БОЛНИЦАТА КАК СТАВА?
  • 22
    1
    възмутенА
    крадливи са жените и лъжат ,младо старо ,все такова
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари