Самоубийство е една от версиите за смъртта на 26-годишната Кристиана

7

Самоубийство е една от версиите за смъртта на 26-годишната Кристиана Делякова, върху която работят пловдивските криминалисти

Тялото ѝ беше открито вчера с множество прободни и порезни рани в къщата, в която живеела в село Старосел. Според експерти тя е изпаднала в тежка психическа криза и сама са е пробола с нож, пише вестник 24 часа.

Другата версия е убийство. Днес мъжът, с когото тя е живеела на семейни начала е бил разпитан от разследващите, но не не бил задържан. Двамата имат дъщеря на 2 години и половина. Местните жители са потресени от трагедията и все още не могат да си обяснят защо се е стигнало до тук, тъй като Кристиана и Емил живеели добре и нямали проблеми.

Тялото на мъртвата жена е в Съдебна медицина в Пловдив. Очаква се утре криминалистите да излязат с окончателни резултати за причината за смъртта на Кристиана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    DiG
    И аз обмислям да се самоубия с 59 изстрела с револвер 44 калибър,а с последният 60 ти куршум ще застреля идиота който ще потвърди моето самоубийство,че да ме развеселява на оня свят с непогрешимият си интелект.
  • 3
    3
    Цветан
    Преди години познат се само уби с два изстрела в главата и един в гърдите.
  • 15
    2
    nkbzc
    Много интересно кой би се самоубил с нанасяне на множество прободни рани?! Обикновено се търси най-мигновеният и безболезнен начин, а това тук е пълната противоположност.
  • 12
    1
    Мirka
    Вие подлудяхте на н-та степен!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари