Самолет от Осло за Ларнака кацна принудително в Бургас

0
Отклоняването се е наложило заради туристка, която се е почувствала зле
Отклоняването се е наложило заради туристка, която се е почувствала зле Снимка: wikipedia.org

Отклоняването се е наложило заради туристка, която се е почувствала зле

Самолет на нискотарифната авиокомпания "Норуиджиън еър шатъл" е кацнал принудително в Бургас на път от Осло за Ларнака. Причина за отклоняване на "Боинг 737" от маршрута на полета е, че един от пътниците се е почувствал зле и се е наложило да му бъде оказана медицинска помощ.

Случаят е от вчера, но днес от концесионера на латището в Бургас "Фрапорт" потвърдиха официално за него, пише „24 часа“.

Става въпрос за туристка, която се е почувствала зле и е пожелала да не продължи полета си към Кипър, а да кацне на най-близкото място, за да ѝ бъде оказана медицинска помощ.

"Това е стандартна процедура в такива случаи", казаха от "Фрапорт".

Слез като 20 минути машината кръжала над Черно море, кацнала в 10:58 часа и пасажерката била отведена в бургаска болница. От здравното заведение не обясниха в какво състояние е, но се разбра, че още е там. След близо час престой самолетът излетял и продължил по маршрута си за Кипър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари