Самолет кацна принудително в Япония

0
„Боинг 737“ имал пукнатина в стъклото на пилотската кабина
„Боинг 737“ имал пукнатина в стъклото на пилотската кабина

„Боинг 737“ имал пукнатина в стъклото на пилотската кабина

Нов инцидент със самолет. Полет на "Ол Нипон Еъруейз" бе принуден да се върне и да кацне обратно малко след излитането си от Япония. Полет NH1182 на авиокомпанията е излетял от град Сапоро, Хокайдо, в посока Тояма, предаде Би Би Си, информира NOVA.

Самолетът „Боинг 737“ имал пукнатина в стъклото на пилотската кабина. Това не е повлияло на контрола или херметизацията на полета. Кацането е преминало без проблем, уточняват от компанията.

На борда на самолета е имало 59 пътници и шестима членове на екипажа. Осигурени са им билети за други полети.

Това е и втори инцидент за кратък период от време с „Боинг 737“, след като страничен панел с прозорец се откъсна и остави дупка във фюзелажа, докато самолетът на авиолиниите на Аляска беше във въздуха.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари