Съмнителен мъж следи деца в столичния квартал "Сухата река"

0
Мъжът следял децата сутрин до подлез на булевард "Ботевградско шосе"
Мъжът следял децата сутрин до подлез на булевард "Ботевградско шосе" Снимка: кадър от Facebook

Мъжът следял децата сутрин до подлез на булевард "Ботевградско шосе"

Мъж със съмнително поведение хвърли в смут родители в столичния квартал "Сухата река", съобщава България Днес.

Майки и татковци са силно притеснени, че човек в странен и неугледен вид почти всяка сутрин стои до подлеза на бул. "Ботевградско шосе" в района на блок 6. Дечица вече са се оплакали, че мъжът ходел след тях и това силно ги е стресирало.

Снимка на мъжа се появи във фейсбук групата на столичния квартал и това предизвика разпалена дискусия. Майка написа, че детето ѝ на няколко пъти ѝ разказало, че е било следено от непознат и когато му показала снимката, хлапето е потвърдило, че става въпрос за същия човек.

Засега няма информация да се е стигало до инциденти, но родители са силно притеснени, че децата им преминават със страх в района на подлеза. Свидетели разказват, че мъжът от години живее в квартала, като някои посочват, че има психически проблеми, макар това да не е официално потвърдено. Преди години седял по пейки в паркове, а през последните две седмици се застоявал край булевард "Ботевградско шосе".

Има и защитници на мъжа, които посочват, че щом само стои и нищо не прави, няма място за притеснения и нападки към него. Някои го забелязали кротко да си пие биричка сутринта и само гледал преминаващите, без да ги закача.

Родители призовават да бъде подаден сигнал до полицията, която да провери каква точно е ситуацията, за да могат децата им да ходят спокойно на училище и да преминават през подлеза, без да са на тръни и със свити сърца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари