Съм най-убав! Съм най-красив!

0
Елена Гунчева: "Онуй се е увековечило на картина как строи газопровод. Дори не си правя труда да разбера кой е нещастникът, нарисувал злощастното творение"
Елена Гунчева: "Онуй се е увековечило на картина как строи газопровод. Дори не си правя труда да разбера кой е нещастникът, нарисувал злощастното творение" Снимка: Фейсбук

Онуй толкова много се възхищава на себе си, че е твърдо убедено, че околните, лишени от неговото слънчево присъствие, ще изпаднат в депресия и суицидни мисли

 Затова, за наше благо, постоянно се мота пред погледа ни, за да не се депресираме. Наполеон, Луи Четиринадесети, Вълко Червенков, Сталин, Мао Дзе Дун и останали нарцисисти, да си изгризат ноктите от яд! Те са направо като прислужници в кухнята в сравнение със самовеличието на Онуй! Пред него да бягат, не могат да го стигнат!!!!

Онуй се е увековечило на картина как строи газопровод. Дори не си правя труда да разбера кой е нещастникът, нарисувал злощастното творение. Нито ще коментирам таланта му /само препоръка - при следващи изобразителни прославяния на Светиня Му, направете го да гледа по-ведро и с поглед, вперен в бъдещето. Не е лошо и няколко лелки на колене да реват от умиление/.

Та това "произведение", Онуй е подарило на Вучич. Гадно! Сега Вучич трябва да реши - дали да си начеше крастата и да изгори с кеф картината, или да страда и да я гледа, па макар и случайно.

И понеже покрай синът ми, искам, не искам, поназнайвам разни неща за изобразителното изкуство, освен горните препоръки, на бъдещите ибрик-художници, ще дам съвети за сюжети: Например Онуй с щедра ръка взема евро от шкафчето и замеря бедните жени в спалнята му. Или Онуй приема дарове от поданиците под формата на акции и комисионни. Може и Онуй подмива Ердоган. Или Онуй се стеле на килима в Белия /вече политнекоректно/ дом....безкрайни са сюжетите, прославящи уникалността на Онуй.

Тръпна в очакване на следващите кавали, опс, пе@@али, опс, лапсус лингви, четки към Онуй!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари