Съдят застрахователен агент, нападнал колега инвалид в Русе

0
61-годишния Йордан К. посяга на колегата си, знаейки че е много болен
61-годишния Йордан К. посяга на колегата си, знаейки че е много болен

Застрахователен агент отива на съд, тъй като е причинил телесна повреда на конкурент-инвалид, съобщиха от пресцентъра на Районна прокуратура – Русе.

Районната прокуратура в Русе е внесла в съда обвинителен акт срещу 61-годишния Йордан К., който на 22 май 2015 г. нападнал Лъчезар Д., който в резултат получил кръвонасядане на гръдния кош, счупване на дясната лъчева кост и на телата на десети, единадесети и дванадесети гръдни прешлени.

Жертвата страдала от заболяване на опорно-двигателната система, като видимо се затруднявала в движенията си.

До инцидента се стигнало, тъй като на датата на извършване на престъплението Лъчезар Д. бил в района на ГКПП „Дунав мост“, където се срещнал със свои познати румънски граждани, на които съдействал, за да сключат застраховки в България.

Това подразнило обвиняемия, който тогава се занимавал с подобна дейност. Поради това решил да се саморазправи физически с Лъчезар Д., въпреки че добре съзнавал силно влошеното му здравословно състояние.

В изпълнение на намисленото, обвиняемият изчакал пострадалия да дойде с автомобила си в близост до ГКПП „Дунав мост“ и му направил знак да спре.

Мъжът спрял автомобила и излязъл от него. Тогава обвиняемият силно блъснал Лъчезар Д. в гърдите.

Болният мъж изгубил равновесие и паднал назад, като ударил силно тялото и дясната си ръка в земята, което довело до сериозните травми.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от Районния съд в Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари