Съдят следователка налетяла на колежката си Станимира!

0
Юристката е обвинена, че  в кабинет на следствието е налетяла на Станимира Димитрова
Юристката е обвинена, че в кабинет на следствието е налетяла на Станимира Димитрова

Дело срещу бившата следователка Илияна Асенова-Трендафилова за нападение над колежка започва в Софийския градски съд днес, пише "24 часа".

Юристката е обвинена, че на 22 октомври 2012 г. в кабинет на следствието във Варна е налетяла на Станимира Димитрова, одрала я и ѝ причинила лека телесна повреда. Обвинителният акт е внесен в съда от спецзвеното "Антикорупция". На процеса са призовани 16 свидетели и 7 вещи лица. Само за експертизи разноските по делото са 796 лв.

Преди атаката имало събрание при шефа на следствието Петър Ганчев. След него той помолил Трендафилова да остане, за да поговорят. Като си тръгнала, на 2-ия етаж следователката срещнала колежката си Димитрова и я обвинила, че е правила некоректни коментари за работата ѝ по едно от делата. Докато жените се разправяли, се появил Ганчев и им казал, че служебният коридор не е място за спорове. Малко по-късно Димитрова решила да изчисти недоразумението. Влязла при Трендафилова и ѝ казала, че не е злословила по неин адрес. Колежката ѝ слушала известно време, после станала рязко и ѝ наредила да излезе. Трендафилова твърдяла, че само се опитала да избута колежката. Според обвинението обаче тя се нахвърлила на Димитрова, почнала да я дърпа и блъска към коридора. В схватката е получила "кървящи ожулвания", одрасквания, контузия с оток и ограничени движения на става на дясната ръка, твърди прокуратурата.

Трендафилова не се признава за виновна. Свадата обаче ѝ коствала работата.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари