Съдят психопата подпалил Аудито на бивша приятелка

0
29-годишният мъж е осъждан 19 пъти
29-годишният мъж е осъждан 19 пъти

Окръжна прокуратура - Силистра образува досъдебно производство срещу 29-годишния Севдалин Енчев, който запали колата на бившата си приятелка, съобщиха от държавното обвинение.

Вчера  по искане на Окръжна прокуратура Силистренският окръжен съд определи мярка за неотклонение „Задържане под стража” за Енчев.

На 10 август около 4 часа призори мъжът залива със запалителна течност автомобил „Ауди” със силистренска регистрация на паркинг в града.

От палежа са пострадали и други две коли, паркирани в близост до нарочената, и само бързите действия на повиканите на мястото на произшествието огнеборци са предотвратили разрастването на пожара и върху други автомобили, сочат резултатите от назначената пожаро-техническа експертиза.

Първоначално образуваното досъдебно производство за престъпление, извършено по общоопасен  начин или с общоопасни средства, се е водело срещу неизвестен извършител.

Разследването обаче разполага с доказателства, че тъкмо Енчев е извършител на палежа.

29-годишният мъж е осъждан 19 пъти – за кражби и заплаха за убийство. Две от присъдите му са за извършени от него палежи. Последната е от миналата година, когато Енчев сключва споразумение с Окръжна прокуратура в Силистра, признава се за виновен и е осъден на две  години лишаване от свобода. 

Източник: BNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари