Съдят мъж от Сопот, пребил 91-годишния си баща

0
Обвиняемият заплашил сестра си с убийство
Обвиняемият заплашил сестра си с убийство Снимка: БГНЕС

Обвиняемият заплашил сестра си с убийство

Района прокуратура - Пловдив – Териториално отделение - Карлово привлече като обвиняем Н.Б., на 50 г., за това, че на 16.03.2024 г. в гр. Сопот, обл. Пловдив, е причинил на баща си, на 91 г., телесна повреда, изразяваща се в контузия на главата, ръката, счупване на носни кости и повърхностни рани по дланта, като деянието е извършено в условията на домашно насилие.

Н.Б. е обвинен и за това, че на 10.03.2024 г. в гр. Сопот, обл. Пловдив, се заканил с убийство на сестра си, на 54 г., като това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му и деянието е извършено в условията на домашно насилие.

До момента е установено, че на 16 март 2024 г. в гр. Сопот Н.Б. се прибрал в дома си след употреба на алкохол. Той проявил агресия спрямо 91-годишния си баща. Н.Б. го ударил в областта на главата, като му счупил носни кости и го наранил с вилица по ръката. Близки на 91-годишния мъж успели да го изведат от дома му и се обадили в полицията. Пострадалият е бил откаран и прегледан в болница. Установено е още, при битов скандал на 10 март 2024 г. Н.Б. се заканил с убийство и на сестра си.

Извършителят е бил е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Определена е мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари