Съдят двама младежи, отвлекли момиче в Бяла

3
Единият от тях ще отговаря и за блудство
Единият от тях ще отговаря и за блудство Снимка: Канал 3 / архив

Съдят двама младежи, отвлекли 17-годишно момиче в Бяла.

Делото е образувано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Русе против Ж. Й. и Н. И. за това, че на 23.04.2020г. в гр. Бяла, обл. Русе, в съучастие отвлекли В. С., като деянието е извършено от две лица спрямо лице ненавършило 18 години - престъпление по чл.142, ал.2, т.2 и т.3, пр.2 вр. ал.1 от НК.

Срещу обвиняемия Ж. Й. е повдигнато и още едно обвинение – за това, че на 23.04.2020г. в землището на гр. Бяла, обл. Русе, местността „Беленска гора“ чрез употреба на сила направил опит да извърши действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, като деянието останало недовършено по независещи от дееца причини - престъпление по чл.150, ал.1 вр.чл.18,ал.2 от НК.

Припомняме, че гостуване при роднини на 23 април 2020 се оказало с кошмарен край за 17-годишна девойка от Полско Косово. Момичето било натикано в кола и отвлечена от двама младежи на 20 и 18 години, след което единият опитал да блудства с него. Щом 18-годишният Ж.Й. се опитал да насили сексуално тийнейджърката, тя започнала да го блъска и да сипе заплахи, че ще ги издаде. Тогава младежите се стреснали и решили  да спрат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари