Съдът в Горна Оряховица остави в ареста бивш полицай, разследван за блудство

1
Случаят е от преди година, когато 48-годишният мъж беше задържан
Случаят е от преди година, когато 48-годишният мъж беше задържан

Случаят е от преди година, когато 48-годишният мъж беше задържан

Районният съд в Горна Оряховица остави за постоянно в ареста бивш полицай, срещу когото се води разследване за блудство с малолетно момиче от дома за временно настаняване на деца с криминални прояви в Горна Оряховица.

Случаят е от преди година, когато 48-годишният тогава полицай беше задържан за блудство по време на дежурство след оплакване на 14-годишно момиче от поправителния дом на МВР в Горна Оряховица, информира БНР.

Полицаят беше отстранен от работа и беше с мярка за неотклонение домашен арест, която вече е изменена в най-тежката - "задържане под стража".

В Районния съд в Горна Оряховица бившият вече полицай и адвокатът му днес отказаха коментар.

От прокуратурата заявиха, че в рамките на разследването се появили данни за полови контакти на надзирателя с още пет момичета в периода 2019 – 2023 година.

В рамките на делото, което още не е тръгнало, прокуратурата ще поиска да бъдат разпитани близо 50 момичета, които за последните 10 години са преминавали през дома за временно настаняване на деца с криминални прояви в Горна Оряховица, когато полицаят е работил там.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари