Съдят Даниел и Емил на Карибите

0
Двамата българи не се признаха за виновни
Двамата българи не се признаха за виновни

Двамата граждани на България бяха изправени пред съда в Порт Ъф Спейн, столицата на Тринидат и Тобаго, по обвинения за манипулация върху банкомат, съобщава електронното издание Trinidad and Tobago Guardian Online, цитирано от Агенция Фокус.

Срещу Даниел Неделчев и Емил Михалев са повдигнати обвинения по-малко от седмица, след като двама други български граждани бяха арестувани и обвинени в подобни престъпления.

По-рано полицията съобщи, че Димитър Георгиев, 47-годишен рибар, и Тончо Тончев, 22-годишен студент, са обвинени в измама с банкомат.

Според правоохранителните органи двамата мъже притежават машина за издаване на дубликати на карти. Те отговарят пред магистратите за нарушение на Закона за електронния трансфер на средства.

На свой ред Неделчев и Михалев не се признаха за виновни за обвиненията. Те бяха задържани под стража. Адвокатът им заяви, че поради езиковата бариера тя не е в състояние да обясни обвиненията на своите клиенти, които в крайна сметка може да вземат решение да признаят вината си.

По време на изслушването в съда бяха повикани преводачи, наети по-рано за процеса срещу Георгиев и Тончев.

Уточнява се, че инцидентите, за които търсят отговорност от четиримата българи, са отделни и вероятно нямат връзка.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари