Съдят българин за убийство във Франция

0
32-годишният българин, който използва името Ремзи, ще бъде съден за „кражба с насилие, довело до смърт / снимката е илюстративна
32-годишният българин, който използва името Ремзи, ще бъде съден за „кражба с насилие, довело до смърт / снимката е илюстративна

Съдът във френския департамент От Виен дава ход на дело за убийството на транссексуалния французин Милен, чиято смърт през 2013 година разтърси гей общността, съобщава "Франс бльо", цитирани от Всеки ден.

Обвинен за убийството е българин, който е бил интимен с Милен. Очаква се присъдата да бъде обявена в четвъртък вечерта.

32-годишният българин, който използва името Ремзи, ще бъде съден за „кражба с насилие, довело до смърт". Смята се, че двамата са се познавали от 2009 година и са имали многобройни сексуални контакти.

Въпреки това е нощта на убийството Ремзи твърди, че се е почувствал насилен от настоятелността на Милен, в чийто дом българинът е отишъл посред нощ. Тогава той грабнал малък чук, за да се защити.

Дори предвид употребата на алкохол това не обяснява жестокостта, с която са нанесени многобройните удари по главата на Милен, смята магистрат.

Според него тезата за кражбата е много по-достоверна, още повече, че много свидетели описват Ремзи като обладан от мисълта за пари.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари