Садо-мазо травми пълнят болниците

0
Лекари шият разкъсани зърна и гениталии
Лекари шият разкъсани зърна и гениталии

Отхапани зърна на гърдите и разкъсвания на гениталиите - това са част от травмите, заради които любителите на садо-мазо секса най-често търсят медицинска помощ, разкриват лекари, цитирани от "Телеграф".

По думите им много често екстремалните ласки завършват и с инфаркт, но тези случаи са деликатни и не се разгласяват. За обикновени синини и охлузвания, причинени от белезници и камшици, палавниците обикновено не търсят доктор и прибягват към самолечение. След излизането на филма „50 нюанса сиво“ доста хора започнаха да експериментират по-груба игра в леглото, отчитат сексолози и психиатри.

Рядко обаче се случва някой да удуши партньора си, както скандалната миска Анита Мейзер. След проверка се оказва, че десетки български сайтове предлагат садо-мазо уреди и видеоклипове, които показват как човек може да постигне сексуална възбуда чрез различни изтезания. Хит са уредите за електростимулация, които биха ви накарали да се чувствата като на електрически стол.

Този вид апарати разполагат селектроди, които се закрепват за гениталиите и им предават електрически импулс с различен интензитет. В упътването се предупреждава, че не бива да се слагат в областта на сърцето заради риска от инфаркт.

Цената на тази апаратура варира от 200 до 600 лева. 150 лева пък струва удоволствието непослушен мъж да бъде напляскан с кожен камшик от строга господарка.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари