Съдия изпълнител погна TV7

0
В същото време по телевизията тръгна предаване на Люба Кулезич
В същото време по телевизията тръгна предаване на Люба Кулезич

Големите кабелни и сателитни компании започнаха спирането на ТВ7 и останалите канали на групата след решението на СЕМ да заличат лиценза на телевизиите заради фалита им.

В същото време в 9 часа стартира ново предаване сутрешен блок на Люба Кулезич. "Имахме предаване, но са го гледали само зрителите в Бургас, Варна, Добрич, Русе - по Черноморието, където не е спряна Тв 7. Там хората не са се съобразили с предписанията на СЕМ", съобщи Люба Кулезич, която води по медията предаването "На среща с Люба".

В София, по нейните думи, спирането на сигнала в София е било поетапно. "Актът на СЕМ ще се обжалва ", убедена е Кулезич, чието предаване е външна продукция. От няколко дни в офисите на телевизията има съдия изпълнител, оборудване и техника се изнасят с малки камиони. Един от тях дори одрал боята на колата на водещата. "На дроб я направи" , описва тя щетите.

Коментарите са, че бившата телевизията на Цветан Василев пуска предаване на Кулезич точно когато я спират, за да се направи на политическа жертва, а телевизията отдавна е спряла фактически, а излъчва стари предавания.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари