Съдът решава съдбата на Бисер-Петното и сина на Чикагото през януари

0
Съдът решава съдбата на Бисер-Петното и сина на Чикагото през януари

Делото срещу Бисер Миланов - Петното и Цветан Бонев за подбуждане към расова или национална вражда не започна, защото Бонев не е получил обвинителния си акт. Това стана ясно в Софийски районен съд, където трябваше да бъде даден ход на третия процес срещу Петното.

Адвокатите и на двамата обявиха, че няма да искат делото да се разглежда по съкратена процедура и искат разпити на всички свидетели, включени в списъците на двете страни, както и на вещите лица. v Съдът отложи делото за 28 януари догодина. В залата пък стана ясно, че Бонев, който по документи се води син на Йордан Бонев, всъщност е негов биологичен внук. Това разказа подсъдимият на магистратите, когато бе попитан защо не е получил на посочения от него адрес обвинителния акт.

"Аз не поддържам контакти с баща си", каза той пред съда, и открехна леко завесата на семейните отношения.

Под сурдинка в залата свидетели от Русе потвърдиха, че истинският баща на Цветан всъщност е Венцисалв Ангелов-Чикагото.Той пък бе арестуван в събота, 28 юни от агенти на ДАНС, защото чрез профила си във Фейсбук и чрез клип, качен в YouTube, е публикувал информация, съдържаща злонамерена атака срещу голяма българска банка и призиви за сваляне на валутния борд.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари