Съдът решава дали да остави „Червения пират“ за постоянно в ареста

0
Илко Захариев е с обвинение за закана за убийство на магистрати
Илко Захариев е с обвинение за закана за убийство на магистрати Снимка: Софийски Районен Съд

35-годишният Илко Захариев е с обвинение за закана за убийство на магистрати

Мярката на "Червения пират" Илко Захариев е внесена и предстои Софийският районен съд да насрочи час на заседанието. Магистратите ще решават дали да го оставят за постоянно в ареста, предава NOVA.

35-годишният Захариев е с обвинение за закана за убийство на магистрати.

Той е обвинен, че е изпратил до различни институции множество електронни съобщения, съдържащи закани за убийство спрямо магистрати и обидни квалификации, касаещи политици и други публични личности.

При задържането му от него са иззети три мобилни устройства, на които ще бъдат направени експертизи. В хода на разследването предстои да бъде изследвано психическото здраве на обвиняемия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари