Съдът постанови пробация и 100 часа общественополезен труд за Васил Михайлов

1
Прокурорският син Васил Михайлов се призна за виновен и сключи споразумение с Районната прокуратура в Бургас
Прокурорският син Васил Михайлов се призна за виновен и сключи споразумение с Районната прокуратура в Бургас Снимка: БГНЕС

Прокурорският син Васил Михайлов се призна за виновен и сключи споразумение с Районната прокуратура в Бургас

Прокурорският син Васил Михайлов сключи днес споразумение с Районната прокуратура в Бургас и се призна за виновен за нанасяне на средна телесна повреда на Петър Гюмов. Случаят е от края на август 2021 година в Созопол. Съдът гледал днес разпоредителното заседания по делото одобри споразумението и наложи наказание „Пробация“ на подсъдимия. В продължение на година той ще полага и общественополезен труд, предаде БНР.

Районният съд в Бургас отмени мярката за неотклонение „Подписка“ на Васил Михайлов , но наложи пробационни мерки, каза говорителят на Районната прокуратура Зорница Щърбева: „На подсъдимия бе наложена „Пробация“, която включва три пробационни мерки. Първата е задължителна регистрация по настоящ адрес, която ще се изпълнява в град Перник, за срок от 1 година и 6 месеца, с явяване и подписване пред пробационен служител, два пъти седмично.

Втората е периодични срещи с пробационен служител за срок от година и половина. Третата е осъществяване на безвъзмезден труд в полза на обществото, в размер на 100 часа, в рамките на 1 календарна година."

Пострадалият Петър Гюмов и този път не присъства в залата, като съдебният състав докладва днес, че е постъпила молба от него, с която информира, че не желае да бъде конституиран като страна в наказателния процес.

Подсъдимият до момента не е бил осъждан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Свиреп
    Нещо започнах да му симпатизирам на това момче. Да бе, хулиганче, но попрочетох тук-там. Пребити са субекти като Даниел /емили тротинетката/, чеченеца, нарко-ченге, футболен третьор в нарко бизнеса и т.н. А за свирепата медийна атака е ясно. Като чуете за какво иде реч по БНР, пък тя била жена на приближен на дедо Еконтий ... бе идиоти сме, ама чак пък толкова.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари