Съдът остави в ареста военния, превозвал мигранти

0
Бременната му съпруга излиза под парична гаранция
Бременната му съпруга излиза под парична гаранция

Бременната му съпруга излиза под парична гаранция

Военно-апелативният съд в София потвърди определената от Военния съд в Пловдив мярка за неотклонение “задържане под стража“ на ефрейтора от авиобаза „Граф Игнатиево“ и неговият съучастник, които бяха обвинени за подпомагане на нелегални мигранти в страната.

Третият обвиняем по досъдебното производство е съпругата на военнослужещия. Тя е с взета „парична гаранция“ в размер на 5000 лева поради напреднала бременност.

Мярката ѝ за неотклонение може да бъде обжалвана пред Военния съд в Пловдив.

Тримата обвинени бяха задържани в района на парк „Кенана“ край Хасково, след като колата се е повредила и се наложило мигрантите да бъдат свалени край пътя.

Установено е, че бременната жена е анестезиолог в Окръжна болница в Пловдив. Тя е управлявала автомобила, с който били превозвани чужденците.

Предстои Военно-апелативният съд в София да обяви мотивите си по делото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари