Съдът оправда Слави Трифонов по делото за клевета срещу Настимир Ананиев

1
Депутатът от ПП заведе дело за клевета срещу лидера на ИТН през февруари
Депутатът от ПП заведе дело за клевета срещу лидера на ИТН през февруари

Депутатът от ПП заведе дело за клевета срещу лидера на ИТН през февруари

Съдът оправда Слави Трифонов по делото за клевета, заведено от депутатът от „Продължаваме промянатаНастимир Ананиев. Това твърди Ананиев, който през февруари заведе дело срещу лидера на ИТН и Тома Биков от ГЕРБ за твърденията им, че е свързан с криптобанката Nexo.

„По-рано тази година лицето Станислав Тодоров Трифонов, познат като Слави Трифонов изприказва един куп внушения за мен, свързани с фирма „Нексо“, написа депутатът от ПП във Facebook профила си.

„Разбира се, потърсих правата си в съда. Вчера разбрах, че Трифонов не бил виновен - чакам с интерес да прочета мотивите на съда. На мен съда не ми разреши всички поискани екпертизи за да мога да се защитя - явно съдията не е имал нужда от тях…

За съжаление състоянието на голяма част от българския съд е видимо за много хора - чувство за несправедливост дебне отвсякъде.

Но щом убиецът на пътя от Шумен миналата седмица получи условна присъда за “пътното убийство” на Светомира, което извърши със 103 км/час, какво ли остава за клеветниците.

В интервюто ми по БТВ в неделя казах, че българските граждани имат нужда да видят и почувстват, че в България има справедливост. Продължавам да вярвам в това и смятам да обжалвам решението на съда.

Без съдебна реформа няма как да върнем чувството за нормалност и да защитим гражданските си права адекватно, което всички заслужаваме.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    ФАКТ
    ИТН са си подлоги на ДПС, които заедно с ОПГ ГРОБ "държат" съдебната система!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари