Слави Трифонов: Асен Василев и Настимир Ананиев са близки с разследваната "Нексо"

2
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов също взе отношение по случая с разследването на криптобанката NEXO
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов също взе отношение по случая с разследването на криптобанката NEXO

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов също взе отношение по случая с разследването на криптобанката NEXO

В интервю Трифонов заяви, че съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев бил близък с управителите на NEXO и всеки ден ходил в офиса им, за да ги съветва. Твърди още, че и депутат от ПП - Настимир Ананиев - имал общи фирми с разследваната компания, предаде БНТ.

"Днес излезе, че тая банка за крипотвалута, която се разследва от няколко американски щата, че е една пирамида и става въпрос за 90 и колко милиарда долара. Настимир Ананиев има общи свързани фирми, Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им и са били много близки и ги съветвал, но всички си траят. Ако бяха хора, свързани с "Има такъв народ", това щеше да е първа новина", заяви Слави Трифонов.

Днес прокуратурата и полицията атакуваха офисите на криптобанката Nexo, която действа от територията на България и оперира с криптовалута в големи мащаби. Акцията е след сигнали от Съединените щати, че компанията за търговия с дигитална валута е замесена в данъчни измами и нарушаване на санкциите срещу Русия.

От самата компания пък заявиха, че и до момента не са им представени официални документи, които еднозначно да посочат претенции към тях. Твърдят, че акцията е ненужно показна

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Въпрос
    А ти Слави, как ще обясниш близостта си с Таки и други нарко босове? Как ще обясниш, че открито свали редовно правителство, в опит да запазиш наркоканл на Капитан Андреево? И защо Каскета не разследва това?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари