Съби Събев: Мотивите за вота на недоверие в сферата на отбраната са от 15 години

0
Аз не разбирам какви чужди интереси защитаваме ние в отбраната, когато очевидно стартират основните проекти, заяви той
Аз не разбирам какви чужди интереси защитаваме ние в отбраната, когато очевидно стартират основните проекти, заяви той Видео: NOVA

Аз не разбирам какви чужди интереси защитаваме ние в отбраната, когато очевидно стартират основните проекти, заяви той

Въпросите, които се повдигат в сферата на отбраната, са от 15 години, това показват всички доклади. Думите са на първия ни военен представител в щаб квартирата на НАТО ген о.р. Съби Събев в предаването „Денят на живо” по NOVA NEWS. Повод за думите му е внесеният вот за недоверие към кабинета „Денков-Габриел” в сферата на отбраната.

Аз не разбирам какви чужди интереси защитаваме ние в отбраната, когато очевидно стартират основните проекти – два стартираха, за бойните машини е третият. Придвижва се и въпросът за бреговата отбрана, защото ние сме брегова държава и граничим с Черно море. МО придвижва проекти за далекобойни брегови ракетни комплекси и за триизмерни радари и нови средства за ПВО. Това са базови възможности, за да гарантираме сигурността на страната”, каза ген. Събев.

Той уточни, че предстои от 2025 г. да пристигнат машините „Страйкър” и да бъдат сглобени в нашите военни заводи, вероятно от холдинг ТЕРЕМ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари