С плакети и книжно издание завършиха мандата съветниците в Русе

1

Общински съвет – Русе отбелязва своето последно заседание за мандат 2019-2023 година

Общински съвет – Русе заседава днес за 52-ри път. По повод последното заседание на местния парламент всеки съветник получи специално изготвени поименен плакет и книжно издание „Лицата на местното самоуправление“ за мандат на 2019-2023 г.

В книжката са поместени акценти от настоящия мандат като в началото има обръщение на председателя на Общинския съвет Иво Пазарджиев, в което той подчертава, че наложените промени през изминалите 4 години показват, че именно местната власт е бил гръбнакът на държавността в нелекия период на управление.

Мандат 2019-2023 г. положи основи на много събития, случили се за първи път. Политическата нестабилност в национален мащаб се усети от всички нас и доказателство за това са всички 7 правителства, поели ръководството на България през този период. Това са правителството на Бойко Борисов, двата служебни кабинета на Стефан Янев, правителството на Кирил Петков, двата служебни кабинета на Гълъб Донев и правителството на Николай Денков. Цветно, динамично и непредвидимо – с тези думи може да се определи мандат 2019-2023 г. Тук е уместно да се споменат и четиримата областни управители на Русе за същия период – това са Галин Григоров, Борислав Българинов, Анатоли Станев и Данаил Ковачев“ – добавя още Пазарджиев.

Богат снимков материал представя различни моменти от събития, срещи и заседания на Общинския съвет, включително и провелите се за първи път в исторически план съвместни заседания с Общински съвет – Гюргево.

Кориците на книжното издание са дело на аерофотографа от световно ниво Явор Мичев, а съставител е Кристина Борисова – ст. експерт „Връзки с обществеността“ в Обс – Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    3
    Дими
    Овца до овца майно ле! И каква е свършиха?
  • 18
    2
    аха
    Дaйте отчет да видим какво толкова свършихте. Какво сте се изпънали като герои от война...Да не би нещо позитивно да се е случило през последните 4години?! Е, има едно нещо - това е буферният паркинг. Верно, пак е далавера и инициатива на един играч дето държи всички такива паркинги в България, а не на общината за да си увеличава приходната част, но има по-малко ''тапи'' по международното. И освен това, какво друго? Въздухът ли, улиците ли, тротоарите ли, парковете ли? Кое подобрихте и изградихте, че така сте се напъдпъдъчили пред обърнатия кораб?
  • 37
    1
    Ах,
    Ваш'та м...ца и търтеи, четири години цоцахте и кой знае какво не свършихте. А в средата се цапнал павликенския цървулогений, който няма наяждане. И сега снимка си правите и сте се хилнали до ушите начело с Баничката дето удвои шкембето си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари