С колко мъже най-много трябва да е спала една жена?

0
С колко мъже най-много трябва да е спала една жена?

Това започна като някаква невинна глупава забележка, докато разпивахме с приятели. Но после нещо се увлякохме и спорът доста се разгорещи.

Другите ми се смяха, като казах, че една жена трябва да е спала с най-много 2-3 души преди мен. Бил съм наивен, нямало вече такива жени, бил съм тъп, нали трябвало да научи нещо преди брака, а не да си вземеш някое дърво, и не знам си още кво.

Добре, всеки си има разбирания, може и да са прави – за себе си. А аз бих се чувствал адски зле, ако знам, че жена ми е спала с половината ми приятели или бивши съученици. Семейният живот не е да се гледате подозрително и да се следите един друг някой да не кръшне. За какво ти е да се жениш, ако ти трябва просто… курва, с извинение?

Искам да уточня, че не става дума за това да си легнеш с някоя жена – имал съм и имам такива много, не ме е грижа с кого и с колко са лягали. Но да се ожениш за една жена, това е друго.

Нямам комплекси и не се чувствам по-глупав от приятелите си, но ей така – ще ми се да знам какво мислят повече хора по този въпрос.

С колко мъже най-много би трябвало да е спала една жена според вас, ако ще се жените за нея?

Източник: BgTatko
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари