Защо мъжете изневеряват

0
Отдавна се счита, че мъжете мислят повече за секс от жените, следователно шансът да изневерят е по-голям
Отдавна се счита, че мъжете мислят повече за секс от жените, следователно шансът да изневерят е по-голям

Покажете ми, човек, без значение дали е мъж или жена, който никога не е изневерявал или не би изневерил. Няма такъв. Доживотната вярност е само във въображението на хората. Не е приятно, но изневярата не е края на света. Може би в някои случаи е краят на общия свят между двама души, но тя е реалност и съществува. Отдавна се счита, че мъжете мислят повече за секс от жените, следователно шансът да изневерят е по-голям. Днес има много факти оборващи това твърдение. Но защо наистина мъжете са склонни да изневерят? Не са виновни само те. Това не е в природата или в кръвта им, както смятат повечето жени. Когато един мъж изневери, твърде вероятно е да не е бил провокиран само от инстинкта си. Жените също имат своята доза вина за това. Ето някои от причините, които биха подтикнали партньора ви да търси ласките на друга:

Не се грижите за себе си както в началото на познанството си и пренебрегвате външния си вид. 

Мъжът иска не само да чувства, но и да вижда, че с най- прекрасната жена. Може да си мислите, че не му пука как се появявате пред него, но не е така.

Кани приятели си у вас, да гледат мач и вие постоянно стоите при тях.

Мъжът може да е много привързан към вас, но не иска приятелите му да ви смятат за сиамски близнаци. Дайте му въздух. Ако се оправдавате с това, че апартаментът ви е малък, излезте навън!

Постоянно му казвате какво да прави, как да се облича, какъв парфюм да си купи.

Така рискувате да ви чувства като „втората му майка”, която не уважава вкуса му. Преди първата ви среща не сте му казали как да се облече нали? Не го правете и кога излиза някъде сам. Никога не го правете, освен ако сам не пожелае мнението ви.

Не искате да правите спонтанен секс и го карате да чака постоянно.

Да, не е лошо да се правите на недостъпна, но когато сте в малко по- дълга връзка това дразни мъжа. Страстта е резултат не само на привличане, но и на спонтанност.

Не правете всичко по график. Покажете му, че сте готови да му се насладите по всяко време.

Постоянно сте мнителни и го обвинявате, че се вижда с друга жена.

Може би най- голямата грешка. Ако системно го подозирате в изневяра, без да имате доказателства, ще загубите мъжа до себе си по най- бързия начин. Ще му омръзне постоянното ви мрънкане и накрая ще си каже „Какво пък и без това само ме обвинява, поне наистина да съм виновен!” И последствията са ви ясни.

Ако някой държи истински на вас и за него за важни доверието и уважението, вероятно не би ви изневерил. Но недейте сами да посявате желанието у него да го направи.

Източник: Градски живот
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари