Класация за най-добра съпруга според зодията

1
Според астролозите има връзка между качествата на една дама като съпруга и зодиакалното съзвездие, под което е родена
Според астролозите има връзка между качествата на една дама като съпруга и зодиакалното съзвездие, под което е родена

Според астролозите има връзка между качествата на една дама като съпруга и зодиакалното съзвездие, под което е родена

Всички жени са красиви, в това няма съмнение. Но какво може да се каже за характера на някои дами? Астролозите уверяват: всичко е свързано със зодиакалните съзвездия, под които сме родени. Публикуваме класация на съпругите по зодиакален знак, споделена на сайта "OFFIGENNO", за да определим коя все пак е най-добрата булка. Но не забравяйте: понякога дори звездите грешат. Е, ние поне ще се опитаме да ви развеселим!

Класация на съпругите по зодиакален знак:

12-то място - Скорпион

Луксозните, зашеметяващи, харизматични красавици Скорпион са най-лошият кошмар на всеки младоженец. Изглежда, че младите дами имат високи изисквания към себе си, но те имат още по-големи изисквания към партньорите си. С такава съпруга няма да има нужда от курсове за личностно израстване - ежедневните лекции са гарантирани за мъжете.

Красавици, родени под знака на Скорпиона: Грейс Кели, Айшвария Рай, Джулия Робъртс.

11-то място - Риби

Ако искате грациозна котка, която да краси дома ви и да радва околните, това е идеалният вариант за вас. Но Рибите са по-скъпи от пухкавите мъркащи. Настроението на тези красавици зависи пряко от пълния портфейл на партньора им. И колкото повече угаждате на Рибката, толкова по-голяма е вероятността тя да позволи да бъде погалена. Но ако не се съобразите, тя няма да ви мърка дълго. И след като си тръгне, ще остави незаличима следа в сърцето.

Красавици, родени под знака на Риби: Синди Крауфорд, Наталия Водянова, Риана.

10-то място - Лъв

Лъвиците са истински кралици! С нея винаги има за какво да се говори, какво да се види и за какво да се харчат пари. И над последния, между другото, избраният трябва да има страхотен пуф. В края на краищата трябва да я обсипете с диаманти, да се вместите в себе си и да подредите семейното гнездо. Въпреки това Лъвиците са отлични домакини, верни съпруги и интересни събеседници. Просто е трудно да спечелиш благоразположението й - тя си знае цената. И след раздялата с нея следващите дами изглеждат само скучно копие.

Красавици, родени под знака на Лъва: Дженифър Лопес, Уитни Хюстън, Чарлийз Терон.

9-то място - Стрелец

Жените Стрелци са пораснали мъже в пола. И всички опити да се обуздае упоритата съпруга ще завършат... с Развод! Почти невъзможно е да принудите тези млади дами да седят у дома, да готвят борш и да мият подове. Освен това съпругът ще трябва да направи това. От друга страна, определено няма да скучаете с нея. Приключенията ще очакват вашия партньор на всяка крачка, било то внезапно желание да купите нещо в магазин 5 минути преди да затвори или спешно предложение за изкачване на Еверест. Но бъдете подготвени: тя прекъсва връзки толкова бързо, колкото се влюбва.

Красавици, родени под знака на Стрелеца: Мила Йовович, Бритни Спиърс, Тайра Банкс.

8-мо място - Близнаци

С някои жени мъжете се чувстват като герои, а с други - като пълни неудачници. Но с дамите-Близнаци всичко е много по-лесно - тази жена гледа в сърцето на всичко. С нея няма да се налага да се преструваш, да ходиш на пръсти и да откриваш връзки. Но от нея не може да се крие. Жената-Близнаци веднага вижда, когато мъжът лъже, преценява, крои планове зад гърба му. Тази дама не скандализира - с тих, спокоен глас, тя ще обърне всекиго наопаки. И, както винаги, ще бъде права.

Красавици, родени под знака на Близнаци: Анджелина Джоли, Анна Курникова, Мерилин Монро.

7-мо място - Овен

Животът с жена Овен е като да седиш върху вулкан. Пряма, свободолюбива, енергична, толкова гореща, че "затопля седалката си". Тя няма да прекарва часове в обикаляне из кухнята, не се стреми към съвършена чистота - и съответно не притеснява партньора си за глупости. Тази дама от Амазонка обаче често влиза в ролята на лидер и не вярва, че е невъзможно да се живее без мъж. Ето защо, за да задържите жена Овен, трябва да я обичате, да й се възхищавате и да я обгръщате в романтика.

Красавици, родени под знака на Овена: Виктория Бекъм, Кийра Найтли, Ема Уотсън.

6 място - Везни

Това е същата жена, за която всички мъже мечтаят: отстъпчива, нежна, мъдра и дяволски привлекателна. Но има едно нещо - това е нейният емоционален замах. Днес тя се кълне в любовта си, танцувайки под дъжда, а утре чинии хвърчат към вас. Скандали, истерии, ридания... Но и това тя прави прекрасно. Животът до красавиците Везни не ви подминава - и това е прекрасно. Обаче точно до следващата промяна на настроението.

Красавици, родени под знака на Везни: Моника Белучи, Емилия Кларк, Бриджит Бардо.

5 място - Дева

Петото място се заема от очарователните Деви - и има защо. В брака тя не е толкова съпруг, колкото най-добър приятел и съюзник. Въпреки това, те често заемат водеща позиция в семейството. И го правят по такъв начин, че човекът погрешно се смята за главен. Девите не са много щедри на подаръци и комплименти, но винаги са готови да помогнат в трудни моменти и да дадат практически съвети. Те също са майстори манипулатори, така че дръжте очите си отворени.

Красавици, родени под знака на Дева: Клаудия Шифър, Салма Хайек, Бионсе.

4 място - Телец

Младата дама Телец с право заема почетно четвърто място. Ако сте успели да спечелите сърцето й, поздравления! Тя не избира всеки, което означава, че определено вижда потенциал във вас. Тези дами притежават истинска дарба - да превърнат всеки глупак в мъжа на мечтите си. Те са разумни, сдържани в емоциите и най-важното - нежни и чувствени. Често жените Телци са идеални домакини, грижовни съпруги и любящи майки.

Красавици, родени под знака на Телец: Джесика Алба, Меган Фокс, Джиджи Хадид.

3 място - Козирог

На трето място за най-добри съпруги са, разбира се, Козирозите. Бракът при тях е като швейцарски часовник – всичко е ясно и организирано. Освен това тайната на успешните връзки между младите дами Козирог е много проста. Нека го запишем, момичета: идеалната жена заслужава идеален мъж. Без значение кой не е подходящ за тези дами, така че тя избира най-добрата. Освен това има повече от достатъчно претенденти за нейната ръка и сърце.

Красавици, родени под знака на Козирог: Кейт Мидълтън, Ирина Шейк, Нина Добрев.

2 място - Водолей

На второ място са морските девици-Водолеи. Но само защото не се стремят да бъдат първи: тогава как могат да живеят без мечта? О, колко мъжки сърца унищожиха! Всичко е заради вечно красивата му външност, весел нрав и неконтролируем темперамент. Единственият му недостатък е може би неговата недостъпност. Преди да каже заветното „да“, тя ще направи всичко възможно, за да проучи внимателно всички тънкости на младоженеца.

Красавици, родени под знака на Водолея: Дженифър Анистън, Клои Морец, Шакира.

1 място - Рак

Примерна съпруга, майка и снаха – да, да, това е всичко за чаровния Рак. Дори и да не е лесно да спечелиш благоволението й, седем чифта железни ботуши си заслужават. В името на близките си тя е готова на всичко: да влезе в горяща колиба и да спре препускащ кон. В трудни моменти тя никога няма да напусне съпруга си, преодолявайки всички трудности заедно. За нея семейството е най-важното. Затова къщата винаги е чиста и подредена, а децата са чисто нови и тя дори успява да се грижи за родителите на съпруга си. Идеална, нищо по-малко.

Красавици, родени под знака на Рака: Принцеса Даяна, Селена Гомез, Марго Роби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари