Руснаци луднаха по Цвети

0

"Цвети, что с шеей?" ("Какво има на шията ти?"), питат руски фенове на Цвети Стоянова под снимка на гимнастичката от Дубай.

За първи път красивото момиче, което погледна смъртта в очите и оцеля на косъм, показва фотос, на който ясно се вижда белег на врата й след операциите. Цвети е в Дубай от седмица насам и пуска поредна снимка, на която е усмихната и видимо щастлива, което радва цяла България, пише 24 часа.

Красавицата е на почивка със своя приятелка и онзи ден двете са плували с делфини. Водещи специалисти от цял свят казват, че плуващите бозайници са идеална терапия за хора, преживели невероятен стрес или борещи се с различни заболявания. В Русия, където също тачат художествената гимнастика като у нас, Цвети има много почитатели, но те явно не знаят за драмата, която се случи с нея - скокът, трагедията, надеждата, операциите и рехабилитациите...

"Вие питате какво има на шията си Цвети. А на вашия мозък какво му има?! Не ви ли е ясно, че не е много тактично да се задава такъв въпрос?", отвръщат по-запознати със случката. "Просто й съчувствам, не искам да съм груб", защитава се руският почитател на Цвети.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари