Руснак взриви чисто ново BMW М5

0
Очевидно видеото на Литвин е направено в чест на загубата на неговия приятел
Очевидно видеото на Литвин е направено в чест на загубата на неговия приятел

Очевидно видеото на Литвин е направено в чест на загубата на неговия приятел

Ако името му не ви говори нищо, ще ви припомним – това е същият човек, който през октомври 2020 г. умишлено запали и изгори своя Mercedes- AMG GT 63 S. Тогава руснакът се оплака, че колата непрекъснато се поврежда, а дилърът, от който я е купил, не може да се справи с проблема.

Година по-късно Литвин разби прозорците на представителство на Porsche, докато беше зад волана на Taycan Turbo S, след което заяви, че е объркал педалите. Случката определено беше инсценирана, за да получи повече гледания в YouTube-канала на влогъра, но сегашната му изцепка определено задминава всичко до момента, пише Automedia.bg.

Този път жертва е невинно BMW М5 Competition, при това от фейслифта на модела. Колата дори не е на Литвин, а на негов приятел, но той не се притеснява да я залее с бензин и да я подпали с пламтяща стрела. Влогърът не дава обяснение за действията си, но според руската медия ASTV.ru, това се дължи на трагичен инцидент с друг приятел.

През ноември 2021 г. влогърът Саид Губденски загина, докато беше зад волана на BMW М4 Competition. Той загуби контрол над автомобила в центъра на Москва и се блъсна в Mercedes-Benz GL, преди да се удари челно във Volvo ХС90. Шофьорът умря на място, а спътникът му почина по-късно в болница.

Очевидно видеото на Литвин, в който той умишлено унищожава М5 Competition LCI, е направено в чест на загубата на неговия приятел. Всеки здравомислещ човек би казал, че в случая е по-добре колата да бъде продадена, а получените пари да се дадат на семейството на загиналия. Това също е шамар в лицето на BMW и цялото инженерство, вложено в разработването на суперавтомобил с четири врати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Костадин Костадинов
    Голям! Велик! Ще го викнем в централата на Възраждане и ще му направим по една свирка!
  • 0
    1
    Боя мукава велпапе BMW
    Браво на пича. Един трезвомислещ че това е “ мега яката суперкола” - трошляк пълен си е!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари