Руският посланик в ООН: Дойдохме в Украйна, за да донесем мир

1
"Трябва да изрежем злокачествения нацистки тумор, който поглъща Украйна и след време ще започне да поглъща Русия. И ние ще постигнем тази цел", заяви Василий Небензя
"Трябва да изрежем злокачествения нацистки тумор, който поглъща Украйна и след време ще започне да поглъща Русия. И ние ще постигнем тази цел", заяви Василий Небензя Видео: NOVA

Москва отхвърля обвиненията в извършване на жестокости в Буча

Русия продължава да отхвърля обвиненията в извършване на жестокости в Украйна, а руският посланик в ООН отново обвини Запада в лъжи, предаде NOVA

Русия твърди, че не напада цивилни, а кадрите са инсценирани.

"Дойдохме при вас, в Украйна, не за да завладеем земи, дойдохме, за да донесем дългоочаквания мир в пропитата с кръв земя на Донбас. Не примирие, а истински траен мир. И за това трябва да изкореним жестокостта. Трябва да изрежем злокачествения нацистки тумор, който поглъща Украйна и след време ще започне да поглъща Русия. И ние ще постигнем тази цел", посочи руският посланик в ОНН Василий Небензя. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    6
    lo6o
    Украинските САЩ-лъжци ви подредиха една инсценировка и сте готови да забравите да мислите с главите си ! Моля, всички, които смятат постановката в Буча за истина да си хващат раниците и куфарчетата и се изнасят в САЩ, не в Украйна, все пак имаме милост и не искаме да станете част от декорите на нацистите там.
  • -5
    5
    Gyytttt
    Убийци са сащниците!
  • 10
    4
    Възмутен
    Той този явно яко е дрогиран. Спрете му дрогата. Какъв мир бе убийци? Какво носите вие - нали ви видяхме - тирания, диктатура, грабежи, изнасилвания. България вече е страдала от вашето присъствие. Никога повече, даже вече и като туристи не ви искаме. Стойте си в Сибир, почивайте в Северна Корея и във Виетнам и ръфайте картофи. Това може да го преглъщате с газ и нефт. След като съсипахте Украйна сега ще трябва да заплатите нейното възстановяване. Всяко нещо си има цената и рано или късно се заплаща.
  • 1
    3
    Е.М.У.
    Не сте наясно Господа ! Руснаците не водят война ! Това е операция , която носи на Украйна ,свобода ,равенство, братство и щастие на украинския народ , но по Путински ! Ние трябва да приветстваме пролетарския подход на руските другари по освобождаването на цяла Европа от експлоатацията на световния капитализъм! Надявам се да са Ви харесали посланията на Руския народ и всички да си спомним вестник ''Работническо дело'' и да очакваме нова ''Диктатура на пролетариата '' !
  • 9
    2
    Асен
    Как може да се кажат толкова неистини в толкова малко думи. Какъвто е Путин, такива са и слугите му. Време е истинските Руснаци да изолират в Сибир сегашните си управници
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари