Руският посланик отказа да се яви в полското МВнР

3
Сергей Андреев беше привикан във връзка с нарушението на въздушното пространство на Полша
Сергей Андреев беше привикан във връзка с нарушението на въздушното пространство на Полша

Сергей Андреев беше привикан във връзка с нарушението на въздушното пространство на Полша

Руският посланик в Полша Сергей Андреев не дойде във Външното министерство във Варшава, въпреки че беше привикан в него, съобщи говорителят на ведомството Павел Вронски, цитиран от Ройтерс, ТАСС и БТА.

Дипломатът беше привикан във връзка с инцидента, случил се вчера сутринта, когато полското Министерство на отбраната съобщи за нарушение на въздушното пространство на страната на границата с Украйна. Според него става дума за руска крилата ракета.

Според полското военно командване ракетата, изстреляна от руската авиация, е навлязла в полското въздушно пространство в района на град Осердув в Люблинското воевовство на границата с Украйна и го е напуснала след 39 секунди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    fireworx.ru
    След терористичен атентат из западните държави не смогвам да ви чета жизнерадостните коментари, пък сега гробно мълчание. Що така? От пасоля не са спуснали новите опорки ли? Трябва им време да видят какво ще кажат от запад за да измислят правдоподобни опорки, няма как. Ето, че вече се изложиха с едната от много бързане. Песков вика, че нямало сигнал от САЩ, пък Путин в изявлението си послучай изборната пАбедЪ каза, че нямало да се подведе и да всява страх и паника по сигнал от щатите.
  • -10
    1
    РУК за Ръша
    Отзоваване на тероруZZшлямския теорист и на всички останали боклуци! Да си стоят само в Страпия при Путлерчо!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари