Руски удар порази най-големия украински язовир

1
Държавната хидроенергийна компания добави, че няма опасност от скъсване на язовирната стена
Държавната хидроенергийна компания добави, че няма опасност от скъсване на язовирната стена Снимка: Wikipedia / Anatoliy Volkov

Държавната хидроенергийна компания добави, че няма опасност от скъсване на язовирната стена

Държавната хидроенергийна компания на Украйна съобщи, че руски удар е поразил най-големия украински язовир - "ДнипроХЕС" в Запорожка област, но добави, че няма опасност от скъсване на стената, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

"В момента във водноелектрическата централа има пожар. На място работят аварийните служби и енергетици, които се справят с последствията от многобройните въздушни удари", заявиха от енергийната компания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    фена на Путин
    Спират още един източник на електричество, за да принудят западните тарикати да опъват и жици с ток на украйна. Точкова хирургия. Въобще толкова качествено качествено я трактоват украйна от стратегическа гледна точка, че дори европедалите им се кефят, тайно.
  • 6
    5
    До 3
    Кой да подкара Швеция и Финландия бе, глупако празноглав ? За какво ? Те малко проблеми си имат с рязаните карабини от Сирия,Ирак и Афганистан (особено Швеция е чудна в това отношение, чак армия трябваше да изкарват по улиците) , че някой трябва да ги подкарва. И айде да си изясните най после тролските опорки с Пеевски - последно, руснаците свършиха ракетите и ползват чипове от перални или руснаците идват да ни завземат, ужас какой то ?
  • 12
    4
    До Русе
    Засега укронацистите са единствените, които обстрелват АЕЦ (Запорожката). За щастие не им се получи, но онези са толкова безмозъчна и зомбирана пасмина, че изобщо не всяват как първи ще започнат да светят на тъмно, ако стане някоя сериозна повреда!
  • -4
    3
    до 1
    Да подкарат после и Финладния и Швеция , които без да се допитат до Путин влязоха в Нато! Как е възможно такова нахалство и несъобразяване с другаря Путин! Айде смело към разрастване на военния конфликт, ползване на ядрено оръжие и Трета световна война. Да си припомним и думите на Айнщаин , а именно, че тя ще е последна за човешкия вид!
  • 9
    2
    Русе
    Колко трябва да си прост или по-точно как си мислиш, че една кирлива язовирна стена не може да бъде взривена?! Русия чака само по-сериозен повод, за да "чукне" не само някоя стена, а и АЕЦ ...Може "заблудена" украино-германска ракета да се появи от някъде! А като "тръгнат" и Ф-ките с украински "шофьори" - голям смях ще падне!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари