Руски ракети поразиха три квартала в Киев

1
Руски въздушни удари в украинската столица Киев тази нощ
Руски въздушни удари в украинската столица Киев тази нощ Снимка: Facebook / Архив

Руски въздушни удари в украинската столица Киев тази нощ

34 души са ранени, част от тях тежко, след като жилищна сграда е поразена около 3:00 часа след полунощ. Сред пострадалите има и деца. Първоначално кметът на Киев Виталий Кличко съобщаваше и за голям брой жертви.

Ракета е поразила и детска болница в града. В началото на седмицата Русия поднови въздушните си удари срещу Киев, като в понеделник ракета рани четирима души.

"Станахме, облякохме се и излязохме навън. Навсякъде беше пълно с пожарникари, започнаха да пристигат и линейки. Беше просто ужасно. Познавам много хора, които живеят в поразената сграда. За щастие са живи, но мнозина пострадаха, други останаха без врати и прозорци. Много беше страшно", заяви Аня - жител на Киев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари