Руската Ванга: Страшен конфликт ще доведе до залез на Човечеството

0
Тя предрича тежък конфликт, който ще започне, след като между „всички приятелски страни” настъпи раздор
Тя предрича тежък конфликт, който ще започне, след като между „всички приятелски страни” настъпи раздор

Плашещо предсказание за края на света на блажената Матрона Московска, която напусна този свят  в средата на XX век, предизвика бурна дискусия в интернет.

Руската Ванга вещае, че началото на XXI век ще е трудно за Русия.

Тя предрича тежък конфликт, който ще започне, след като между „всички приятелски страни” настъпи раздор, съобщава ren.tv, цириани от Блиц.

Според  Матрона, страшният конфликт може да доведе до множество жертви и залез на Човечеството. „Това няма да стане заради болест, а от дявола. Но дори и това няма да попречи на руския народ да победи бедствието”, е завещала на потомците си блажената Матрона.

Матрона Московска (1881 – 1952) е пророчица и светица на Руската православна църква.Тя се ражда спяла в Себино, Епифански уезд и е четвърто дете в семейство на вярващи.

Според нейно житие тя показва чудодейни лечебни и предсказателски способности още на 8-годишна възраст. Посещава Киевско-Печорската и Троице-Сергиевата лаври. При поклонението си в Андреевския събор в Кронщат през 1899 г. се среща с праведника Йоан Кронщадски.

След Октомврийската революция Матрона заживява в Москва, на улица „Арбат“. Според книга на Жданов тя се среща със Сталин преди Битката при Москва и му казва: „Руският народ ще спечели, победата ще бъде твоя. От водачите само ти не ще напуснеш Москва.“

До смъртта си Матрона извършва още много чудеса за вярващите. На 8 март 1998 г. Алексий ІІ Московски разкрива мощите на Матрона Московска и ги полага в Покровския манастир. 

На 2 май 1999 г. Матрона е канонизирана като светица от местно за Москва значение. Нейните мощи са изложени за поклонение също и във Вологда, Красноярск, Липецк, Новокузнецк, Перм. Храмове на светицата са осветени в Москва и Московска област, в Екатеринбург, Богородск, Белгород, Станко, Верея, Икша, Любимовка, Здравница, Шкотово, Ногинск, Себино, Лобня, Сходня, Раменское, Сочи, Домодедово, Обухово, Казан, Есентуки, Майск и Архангелск.

Част от нейните мощи се намират и в България. Те са положени в малък храм, кръстен на нейно име в град Пловдив

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари