Руска TikTok звезда припадна на сцената, след като получи призовка от армията

0
Иван Минаев е бил откаран в болница
Иван Минаев е бил откаран в болница

Руска звезда от TikTok припада на сцената, след като получава призовка да се присъедини към армията, съобщи Би Би Си.

Xolidayboy, чието истинско име е Иван Минаев, получи документите на летище в Южна Русия в понеделник. Малко след това той изгубил съзнание по време на шоу в южния град Ставропол.

Минаев е роден в пристанищния град Севастопол в Крим, окупиран от Русия през 2014 г. През 2020 г. той се мести в Москва.

Xolidayboy е известен с публичния си имидж, който необичайно за мъжете в Русия включва носене на грим и лакиране на ноктите.

Той е бил откаран в болница след колапса си и според съобщенията не е в тежко състояние.

Дни преди връчването на призовката Екатерина Мизулина, ръководител на Лигата за безопасен интернет, руския орган за цензура в интернет, публично възрази срещу "проукраинските" видеоклипове, публикувани от Минаев в социалните мрежи.

В клиповете Xolidayboy се нарича "украинец" и казва, че руското анексиране на Крим не е подобрило живота на кримчани.

Екатерина Михайловна е критикувала и заплашвала различни други руски знаменитости и блогъри, обвинени в антивоенни възгледи.

Преди това тя призова друг тиктокър, Данила Милохин, да бъде призован в армията заради предполагаеми "русофобски изказвания", което според съобщенията го е накарало да избяга от страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    до 3
    Говориш изумителни простотии. Разбира се че и педалите ги вземаха в казармата. Работеха по кухни, перални, санитари, гвардейци, обслужващ персонал. Просто имаше някаква негласна наредба да не са в общо спално помещение с нас. Ама баш си служиха и те.
  • 0
    5
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Като падне властта на Путин всичко в Русия ще си дойде на мястото и в България също.
  • -2
    4
    LOL
    И тя (руската звезда от китайския шит TikTok) ли е борец против нацизма и западните ценности? :D
  • -1
    3
    Sтанко
    И такива - лакирани мъже трябва да има... По мое време на военна комисия не ги вземаха, ама сега не е проблем - модерно е да си опакъв...като тоя минаев...
  • 0
    2
    haha
    Преди да си помисли някой че не съм за Русия, за Русия съм. По темата. Тоя искал да бъде гейче, а сега му казват, че трябва да стане мъж. Нормално е шока да му идва на гейчето в повече.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари