Руска майка, преглъщайки сълзите за сина си, обяснява че одобрява войната на Путин

1
Трудно гълтайки сълзите си, жената обяснява как е родила сина си, за да го даде на своя президент
Трудно гълтайки сълзите си, жената обяснява как е родила сина си, за да го даде на своя президент Снимка: Фейсбук

Трудеща се майка стои пред камерата. Трудно гълтайки сълзите си, обяснява как е родила сина си, за да го даде на своя президент

Заклева се, че няма да ходи на митинг да иска сина й да се връща от войната, защото тя затова го е отгледала. „Владимир Владимирович, ние одобряваме Вашите действия. Ние сме за Вас“ сополиво завършва жената.

Не е нужно да ми вярвате. Може да изгледате видеото.

Би било добре това да е просто пропаганда. Бих се радвал жената да е актриса, която изпълнява великолепно ролята си. Но много се съмнявам в това.

Тази рускиня изживява истински, първичен, дълбок страх. Тя се бои за сина си, за себе си, за бъдещето. В думите й прозира обещание. Гаранция, която дава на Путин, че няма да прави нищо, което да навреди на сина й.

А, той, синът й, е в калта, която до скоро се наричаше Украйна. Отвлечен, за да угажда на онзи болен престъпен мозък, решил да запази властта си в Кремъл, превръщайки страната си в съучастник.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    До идиота с №7:
    Това е Артьом Бонов. Така изглежда зам. началник на полицията в Киев. Харесва ли ти? https://www.facebook.com/RussophiliaBulgarophilia/photos/a.1504308313138836/3203353746567609/ Ето и ще малко негови снимки: https://maysuryan.livejournal.com/1656994.html
  • 0
    7
    До пети
    Не те питах с какво си обут, и преди да го напишеш ми беше ясно, че си с цървули. А относно дали сънародниците са бедни - погледни - заведенията са пълни с "бедни" сънародници, които по цял ден нищо не правят, чакат наготово пари от мама и тате, които не работят във великата Русия, а работят в лошата Европа. Бензинът/дизелът скъп, ама градът е задръстен от коли. Това ли е бедния ми сънародник. Защо този сънародник не се хване на работи, защо не слезе от колата си и да хване колелото. Как беше го казал нашенеца " и лев да е бензина - пак ще крадем, и 10 лева да е - пак ще караме колата". Колкото и да виете от злоба ще помагаме на прогонените славянски жени и деца, които не знаят какво е станало с тяхното жилище. Които не знаят дали мъжете, братата им, бащите им са живи. И то защо, защото един самозабравил се реши да напада независима държава.
  • -2
    6
    до бедняка 5
    като си прост, ще си беден, като си умен ще си богат. кратко точно и ясно. не познавам човек с акъл който да реве като теб, всички бачкат и имат. ти лапай мухите....
  • 2
    5
    До цървула 4
    Приемай боклук и жена ти го поема от чужди! Дееева и боклуците бегай в украйна бе миндил и от къде знаеш кой къде живее да не би ти да си в панелка тип босониера. Много защитници станахте на тея урки! Чезвайте боклуци. Сънародниците ви страдат и са бедни той за урките мисли боклука!
  • -5
    4
    До селяка 3
    Ами в твоата панелна гарсонерка и да ги искаш няма как да ги приемеш. Аз съм приел, и мои познати са приели. И много хора го правят, ама те са възпитани, отгледани в града. А ти от селото - едвам излязъл от кочината - трудно ще разбереш тези неща
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари