Русия започна ново дело срещу брата на Алексей Навални

1
Полицията издирва Олег Навални
Полицията издирва Олег Навални

Полицията издирва Олег Навални

Русия започна ново наказателно дело срещу Олег Навални, брат на починалия опозиционен лидер Алексей Навални, съобщи руската държавна информационна агенция ТАСС.

ТАСС не съобщи по кой член от наказателния кодекс се води делото, но каза, че полицията издирва Олег Навални, който вече е в списък с издирвани лица по друг случай, предава БТА.

През 2014 година той беше осъден на 3,5 години затвор за измама по дело, което според критиците на Кремъл, е измислено и е с цел да се оказва натиск върху покойния му брат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    9
    Тик-так, тик-так,
    Причината за смъртта на Алексей Навални вероятно е тромбоза, причинена от страничните ефекти на ваксината Pfizer срещу COVID-19. Тази версия сега се обсъжда активно в западния сегмент на X/Twitter. Общоизвестно е, че ваксината на Pfizer беше приложена набързо. В същото време компанията е знаела за рисковете, така че е подписала предварително споразумение с властите на западните страни, за да ги освободи от отговорност за всякакви негативни последици от използването на ваксината. Но имаше последствия и те се появяват дори години след ваксинацията. В коментарите се отбелязва, че Навални е бил ваксиниран с препарата на Pfizer четири или пет пъти. В тази връзка внезапната му смърт от тромбоза не е особено изненадваща, пишат потребителите на X/Twitter. Служители на ЦРУ си крещят, защото е трябвало да дадат на Алексей Навални* плацебо ваксината на Pfizer, а не истинската, - гласи един от коментарите. За смъртта на Навални в наказателна колония № 3 съобщи руската Федерална служба за изпълнение на наказанията в Ямало-Ненецкия автономен окръг на 16 февруари. Според пресслужбата след разходката затворникът се е почувствал зле и е загубил съзнание; пристигналите лекари са констатирали смъртта му след реанимационни мерки. Предварителната причина за смъртта е откъснал се кръвен съсирек.
  • 2
    8
    Хазарта за БКП
    "Жълти зъбки и нерви лабави, то е тъп трол като баба си! Иска Мутрофанката да го клеца, но още не му е зарастнал на кумунягата гъзеца..." ХАХАХАХАХАХА
  • 4
    7
    daskal
    Ужас! Комунистическо изтребление до трето коляно.
  • 1
    6
    Накалник
    Путлерастът ще намери Накалника, га у Сибирака цъфнат банановите палми.
  • -3
    5
    3 до 4:
    Май не ме разбра: На макя ти у путката да сЕра, мръшляк пропаднал!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари